Çanakkale Kurumsal Web Sitesi

Kurumsal web sitesi bir işletmenin daha doğrusu bir firmanın en önemli dijital medya araçlarından birisidir. Kurumsal web sitesi bir markanın dijitaldeki kimliği kadar en az önemlidir zira bunun içerisinde kuruluş hikayesi, ürün / hizmet ve müşteri portföyü, iletişim – adres bilgiler gibi birçok farklı şekillerde kendilerini tanıtan içerikler bulunmaktadır. İnternet dünyasının bu denli geliştiği ve ilerlediği günümüz dünyasında kullanıcılar ihtiyaçları olan hizmet ya da ürünü arama motorlarında sorgulayarak bulmaktadırlar. Dolayısıyla bu değişime ayak uydurmayıp yalnızca fiziksel mağaza ya da ofis mantığında çalışan marka ve kurumlar ciddi anlamda müşteri kayıpları ile karşı karşıyadır.

Çanakkale kurumsal Web Tasarım 

Çanakkale kurumsal web tasarım hizmeti ile kurumsal web sitenizi kaliteli bir şekilde oluşturabilir ve hedef kitlenize çok daha kolay ve kısa süre içerisinde erişebilirsiniz. 300 DPİ ajans olarak sizlere verdiğimiz kurumsal web sitesi tasarlama hizmeti ile sizler de markanızı en iyi şekilde web dünyasında tanıtabilirsiniz. Yaptığımız web sitelerinin•    Kullanıcı odaklı

  • Modern
  • Kurumsal yapıda ve Responsive ( Mobil uyumlu )olması 
  • İşinizi en iyi şekilde temsil etmenize olanak tanır.

Kurumsal Web Site Fiyatları

Kurumsal web site için net bir fiyat yazamamak ile beraber sitenizde istediğiniz özellik ve modüllere göre rakam her daim değişiklik gösterebilmektedir. Bununla birlikte Google arama sonuçlarında kurumsal web sitenizin ön sayfalarda çıkması için, sitenizin;

  1. SEO uyumlu
  2. Google indekslere kayıtlı 
  3. Optimize görsel ve metin içeriklerine sahip olmasına özen gösteriyoruz
     

Böylelikle sizin için yaptığımız kurumsal web sitelerinin de daha etkili ve arama motorlarına uygun olmasını sağlıyoruz. Zira yaptığımız iş bizim referansımız mantığı ile çalışan firmamız her daim müşteri odaklı çalışmaya ve kullanıcıların taleplerine göre çalışmalarını şekillendirmeye özen göstermiştir. 

Kurumsal web sitesi bir markanın en değerli dijital medya argümanlarından birisidir. Zira sizin adınıza hiçbir şey bilmeyen hedef kitlenizden birisi sizin profesyonel yapınızı çalışma mantığınızı ve kalitenizi ancak buraya gösterdiğiniz özene göre kafasında belirleyecek ve size notunu verecektir. Bu yüzden basit bir işlem gibi değil de markanızın bir ofisi olarak burayı görmeye dikkat etmeli ve ona göre çalışmalar yapmalısınız.